Beste leden,

Ook dit jaar komt Sint Nicolaas met zijn Pieten in Spoolde op bezoek. De goedheiligman heeft laten weten dat hij

zaterdag 27 november

in het buurthuis, Nilantsweg 109 zal zijn. Het buurthuis is geopend vanaf 14.45 uur en rond
15.00 uur zullen wij samen de Sint verwelkomen. Daarna kunnen de kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten en uiteraard mogen zij om de beurt bij Sinterklaas komen. Voor een hapje en een drankje kun je deze middag ook in het buurthuis terecht, want de bar en de keuken zijn geopend.

Het Sinterklaasfeest is bedoeld voor kinderen t/m 8 jaar waarvan de ouders lid zijn van onze Oranjevereniging. Ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom.

De Sint wil graag weten welke kinderen op het feest komen, zodat hij inkopen kan gaan doen.
Aanmelden kan tot uiterlijk 13 november a.s. via onderstaand link. Je ontvangt daarna van ons een email met daarin het tijdstip waarop Sinterklaas het/de kind(eren) zal ontvangen.

Je kan je niet meer aanmelden voor Sinterklaas

Daarnaast vragen wij je € 5,00 per kind over te maken op rekeningnummer NL65 RABO 0377 3413 98 t.n.v. Oranjevereniging Spoolde o.v.v. de na(a)m(en) van het/de kind(eren).

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en daarom zijn de bezoekers van 13 jaar en ouder verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Dit houdt in een geldig vaccinatiebewijs, een herstelbewijs van max. 6 maanden oud of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur oud.
Zie voor de huidige richtlijnen www.rijksoverheid.nl.

Met vriendelijke groet en tot ziens,

het bestuur Oranjevereniging “Spoolde”