Kleintje Spoolderfeest

Beste leden,

Ook in 2021 zal er geen traditioneel Spoolderfeest plaatsvinden, maar wij laten het 3e weekend van juni niet zomaar voorbij gaan en organiseren een ‘Kleintje Spoolderfeest’ op zaterdag 19 juni!

Kinderspelletjes

Goed nieuws voor onze jongste leden: de kinderspelletjes gaan door!
Op zaterdag 19 juni zullen om 10.00 uur de kinderspelletjes starten voor kinderen t/m 12 jaar. Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 12 juni 20.00 uur via deze link
Let op: de locatie van de spelletjes is Meenteweg 25.
Je hoeft geen geld mee te nemen, want er zal geen verkooppunt zijn.
Uiteraard krijg je van ons wel iets lekkers.

Spoolde Got Talent Digitaal

Maak een mooi filmpje van jouw talent! Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld muziek, dans, circus, etc… De jury let op originaliteit en creativiteit! Je stuurt het filmpje uiterlijk woensdag 16 juni 18.00 uur naar Karin Veldkamp: 06-48768749 of karin_samson@hotmail.com. Vermeld hierbij je naam en je leeftijd. Alle inzendingen worden samengevoegd tot één filmpje. Deze zal voor onze leden tijdelijk te zien zijn op YouTube.
De winnaar wordt zaterdag 19 juni bekend gemaakt.
Stappen of Trappen

Vanaf ongeveer 14.00 uur start het middag programma. Je kan individueel of met een groepje meedoen aan één van de volgende activiteiten:

Happen&Stappen

Een prachtige wandeltocht van ongeveer 7,5 km met een speurelement onder het genot van een lekker hapje en drankje. De tocht is niet rolstoelvriendelijk en niet geschikt voor kinderwagens. De beste speurders winnen een pot met goud! Opgeven kan via deze link tot uiterlijk vrijdag 11 juni 20.00 uur.
Van tevoren krijg je een mail met daarin je vertrektijd. Vertrek is vanaf het buurthuis.

Happen&Trappen

Een uitdagende fietstocht van ca. 28,5 km door afwisselend gebied. Ook deze tocht bevat een speurelement en de honger en dorst zal onderweg gestild worden. Voor de beste speurder(s) is wederom een pot goud beschikbaar! Opgeven kan via deze link tot uiterlijk vrijdag 11 juni 20.00 uur.
Van tevoren krijg je een mail met daarin je vertrektijd. Vertrek is vanaf het buurthuis.

Tot slot

Tijdens al onze activiteiten geldt dat wij ons houden aan de dan geldende richtlijnen van de overheid omtrent COVID-19 en wij vragen jou hetzelfde te doen. Meedoen aan de activiteiten is volledig op eigen risico. Wij hopen velen van jullie te zien op zaterdag 19 juni! En vergeet niet zaterdag 28 augustus in je agenda te noteren voor nog meer festiviteiten.

Met feestelijke groet,
Het bestuur van Oranjevereniging Spoolde